Ingineria mediului, 4 ani, RO
Viitorul depinde de soluțiile sustenabile dezvoltate astăzi. La Ingineria mediului, 4 ani, RO, înveți să creezi tehnologii ecologice, să optimizezi procese industriale și să aplici politici eficiente de protecție a mediului.
Specializare
Studiile de licență într-un anumit domeniu se finalizează cu o specializare. În cazul domeniului de licență Ingineria mediului, 4 ani, RO, vei absolvi cu una dintre aceste specializări:
Ce vei studia
De la științele mediului, la ingineria industrială și tehnologiile digitale, înveți despre strategii de protecție a mediului, gestionarea resurselor și implementarea soluțiilor ecologice în industrie. Dobândești competențe în tehnologii ecologice, economie circulară, consultanță de mediu și dezvoltare de aplicații software pentru optimizarea proceselor de mediu.
Admitere
Dacă acest domeniu de licență ți-a captat interesul, informează-te din timp despre admitere, pașii de înscriere, documentele necesare și costuri.
Admiterea pentru candidați internaționali
Dacă locuiești în afara României și vrei să alegi acest domeniu de licență, ai acces la locuri speciale, opțiuni de admitere și sprijin dedicat.
Modalități de admitere
Modalitățile de admitere diferă în funcție de domeniul de licență ales. Pentru acest domeniu, vezi mai jos opțiunile disponibile și informează-te despre criteriile de admitere.
- Concurs de dosare
- Admitere cu media 10
- Admiterea pentru românii de pretutindeni
- Admiterea pentru candidații internaționali din afara UE
Secțiunea de concurs
La Universitatea Politehnica Timișoara, admiterea la licență este structurată pe 12 secțiuni de concurs care grupează domenii de licență înrudite.
Domeniul de licență Ingineria mediului, 4 ani, RO face parte din Secțiunea 4 – Facultatea de Inginerie Chimică, Biotehnologii și Protecția Mediului (ICBPM), pe care o vei selecta la înscrierea online pe platforma Enroll.
Această secțiune mai include și următoarele domenii de licență:
Atunci când te înscrii, poți adăuga și celelalte domenii din secțiune, ca opțiuni suplimentare, în ordinea preferințelor.